Skube, d.o.o. je podjetje, ki se prvenstveno ukvarja z kreativnimi prodajnimi sistemi tako na spletu kot v realnem svetu.

Ponknjizi.si s sloganom Enostavna izbira računovodskega servisa, je namenjen vsem, ki nimamo časa izbirati večjega števila ponudb. Za področje računovodskih, poslovodskih in davčnih storitev lahko s pomočjo našega servisa pridobite na enem mestu do večjega števila kompetetnih ponudb.

Administracijo spletne strani sestavljamo podjetniki, ki se na dnevni bazi srečujemo z zgoraj omenjenimi storitvami in tako iz izkušenj ocenjujemo izvajalce in njihove ponudbe.

Inovativni pristop za izbiro izvajalca računovodskih storitev!

Večina iskalcev storitev poknjizi.si je mladih podjetnikov, ki se morajo odločiti za računovodski servis, kljub temu, da nimajo izkušenj. Najlažje pa različne servise ocenjujejo več letni uporabniki in nekdanji računovodje.

Pravno obvestilo

Lastnik spletne strani poknjizi.si je podjetje skube, d.o.o., ki zagotavlja kakovostno in efektivno poizvedbo po storitvah. Skube, d.o.o. nastopa izključno samo v fazi povpraševanja in ponudbe in nikakor ne odgovarja za morebitne posledice, ki bi lahko izhajali iz posredovane ponudbe. Poslovni odnos ustreznega servisa in končnega uporabnika je izključno njuna domena.

Podatki o podjetju

Uradna spletna stran: skube.eu

Podatki podjetja (bizi): Skube, d.o.o.

Naslov:

Skube, d.o.o.
Slamnikarska 1c,
1230 Domžale